10 идеи за коледен подарък за вашата майка.

Да, отново е този период от годината…..празниците вече чукат на вратата ни, а с тях идва и неизменния въпрос какво да подарим на най-близките си хора. Подбрахме топ 10 подаръка, с които можете да зарадвате вашите майки:

1. Парфюм Шанал №5 - Това е парфюмът, който никога не остарява, истинското бижу за всяка дама. Подарете го на своята майка и тя ще излъчва винаги класа и стил. Описан в много филми и желан от всяка жена, Шанел №5 е добра идея за подарък за всеки повод.

2. Удобни маратонки - заменете старите маратонки на майка ви (които вие не бихте обули никога) с чисто нови и комфортни. Така ще я стимулирате да спортува или поне да прави по-дълги разходки в парка. Движението е здраве, нали така!

3. Обеци - те са личен подарък, който би разтопил сърцето на всяка майка. Винаги когато ги носи, тя ще си мисли за вас и гордо ще се хвали на приятелките - “Подарък са ми за Коледа!”.

4. Топли пантофи - ако вашата майка е по-скоро тип домошар, подарете й меки пантофи, с които удобно да прекарва времето си вкъщи. Знаем, че ще ви бъде трудно да намерите такива с подходяща визия, но ако успеете, сме сигурни, че те ще бъдат силно оценени от мама.

5. Чанта - сигурно вече сте подарявали този подарък и може да ви се струва тривиален, но помислете, коя жена би отказала да има още една към колекцията си!? Обърнете внимание какъв цвят са новите й ботуши и вече знаете как да действате!

6. Релаксиращи свещи - предполагаме, че както всяка майка, вашата също е изморена от ежедневието и безкрайните грижи за цялото семейство. Подарете й усещане за релаксация с ароматни свещи, които да я накарат да спре за малко и да се наслади на момента. Свещите също са в Топ10 на най-желаните подаръци на една жена.

7. Меко одеяло - нищо друго не може да внесе повече уют пред телевизора, както меко, топло одеало, подарено от децата. Потъвайки в него, освен че ще й е топличко, майка ви ще си представя, че сте гушнати до нея и гледате заедно любимото си предаване.

8. Зимен пуловер - направете безслънчевите зимни дни малко по-топли като подарите на майка си нов пуловер. Магазините изобилстват от всякакви модели по това време на годината, така че няма да ви е трудно да сдобиете с такъв. Този подарък е най-лесният в нашата класация.

9. Кожени ръкавици - ръцете на мама са “златни”, нали така? Защитете ги от студа навън с едни хубави кожени ръкавици и те ще се грижат още дълго за вас. Съвет: изберете ги спрямо цветът на палтото й.

10. Нов комплект чинии - сигурни сме, че като отидете на гости на майка ви, тя все още поднася храната в чиниите от сватбата й. Променете незабавно това! Подарете й нов сервиз с красиви чинии, които да направят трапезата още по-вкусна. Тук можем да ви помогнем и лесно да се сдобиете с този подарък. Разгледайте предложенията в нашата галерия и зарадвайте своята майка.

Назад